Van Ulft Materialen

Met deze materialen en producten werk ik:

Rockpanel - www.rockpanel.nl
Eigentijds, kostenefficiënt en duurzaam plaatmateriaal
ROCKPANEL® plaatmateriaal wordt, meestal in geventileerde constructies, toegepast voor de afwerking van gevels en detailleringen rondom het dak en wordt gemaakt van het gesteente basalt. Het robuuste maar flexibele plaatmateriaal sluit perfect aan bij heden- daagse trends als organische vormen en duurzaamheid met een sterke nadruk op lage kosten en een korte installatietijd.

Plastica - www.plastica.nl
Plastica is dé specialist in decoratief en duurzaam plaatmateriaal, met een ruim assortiment voor interieur en exterieur. Met onze jarenlange kennis en ervaring staan we garant voor absolute topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Zo werken we gericht aan het realiseren van al uw ontwerpwensen.

Trespa - www.trespa.com
Trespa® Meteon® is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, vervaardigd met Trespa’s unieke, bedrijfseigen technologieën, Electron Beam Curing (EBC) en Dry Forming (DF). De mix van thermohardende harsen en tot 70% op hout gebaseerde vezels, vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen, resulteert in een zeer stabiele, dichte plaat met een goede sterkte–gewicht verhouding.

Werzalit - www.werzalit.nl
Werzalit staat in de bouwstofbranche al tientallen jaren bekend als producent van bijzonder weerbestendige bouwelementen. Naast het natuurlijke materiaal hout met de merknaam Werzalit, ontwikkelde het bedrijf een volledig nieuwe compositie uit hout en polyprolyleen - S2.

Keralit - www.keralit.nl
Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Velux - www.velux.nl
Met VELUX producten brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning. Maak uw keuze in het overzicht voor meer informatie over de betreffende productgroep.

Isobouw - www.isobouw.nl
Als producent van isolerende bouwproducten zetten we al jaren de trend in efficiënte en duurzame isolatieoplossingen. Met name het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing van onze isolatieproducten staan hierbij voorop.

Rockwool   www.rockwool.nl
De ROCKWOOL Group is wereldwijd marktleider in steenwoloplossingen. Als toonaangevend speler in de isolatiemarkt levert ROCKWOOL duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing.

Heering - www.heering.eu
Met de producten van Heering wordt uw woning mooier, duurzamer en waardevoller. U maakt uw woning onderhoudsarm. Zo houdt u meer vrije tijd over en bespaart u nog geld ook.

Deceuninck - www.deceuninck.nl
Deceuninck is een geïntegreerde groep van wereldformaat die gespecialiseerd is in compounding, matrijzen-bouw, ontwerp, ontwikkeling, extrusie, veredeling, recyclage en spuitgieten van kunststofraamsystemen, -profielen en -dichtingen en houtcomposiettoepassingen voor de bouwindustrie.Deceuninck is een geïntegreerde groep van wereldformaat die gespecialiseerd is in compounding, matrijzen-bouw, ontwerp, ontwikkeling, extrusie, veredeling, recyclage en spuitgieten van kunststofraamsystemen, -profielen en -dichtingen en houtcomposiettoepassingen voor de bouwindustrie.

Venlo-hout - www.onthoutons.nl
Wij zijn een betrouwbare houtleverancier werkend vanuit een klantgerichte benadering. Door het snel en op maat kunnen leveren van een breed en groot assortiment hout, wordt de klant ontzorgd en verrassen wij daarmee als houtspecialist heel bouwend Nederland!

Bouwcenter Driessen - www.driessen.bouwcenter.nl
Bij BouwCenter vindt u alle bouw- en afbouwmaterialen onder één dak. Van funderingen en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout en plaatmateriaal tot ijzerwaren en gereedschappen, kortom alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen. Daarnaast levert BouwCenter ook complete keukens, een zeer uitgebreide collectie tegels en topkwaliteit sanitair. BouwCenter biedt de vakman een ruime keuze aan materialen voor het realiseren van nieuwbouw en renovatie.