Van Ulft Projecten

Nieuwbouw

Gehele nieuwbouw verzorg ik ook, van het grondwerk tot aan het dak!
Kijk hier voor enkele voorbeelden.

Verbouwing

Ook kunt u bij mij terecht voor complete verbouwingen. Veel kan ik zelf, maar specialistisch werk besteed ik uit. Het blijft wel onder mijn beheer vallen zodat u één aanspreekpunt heeft.
Kijk hier voor enkele voorbeelden.

Dakrenovatie

Een goed geïsoleerd dak d.m.v.  dakplaten die tevens aan de binnenkant mooi zijn afgewerkt.  Nieuwe dakpannen erop, een mooie nieuwe goot eraan en uw dak kan er weer enkele tientallen jaren tegenaan. Kijk hier voor enkele voorbeelden.

Overkapping

Met een overkapping kunt u lekker buiten blijven genieten van de tuin, ook bij wat minder weer. Tevens blijft de conditie van uw tuinmeubilair een stuk mooier. Mocht u een overkapping aan het huis willen, dan hoeft u niet te vrezen dat er minder licht in uw woonkamer komt. Hier zijn namelijk genoeg mogelijkheden voor om dit te voorkomen. Kijk hier voor enkele voorbeelden.

Garagepoort

Wij leveren en plaatsen ook houten garagepoorten. Deze zijn van massief hout en worden geleverd met een driepuntssluiting. Een houten garagepoort geeft een mooie uitstraling aan uw garage. Kijk hier voor enkele voorbeelden.

Renoveren dakkapel

Ook kunnen wij uw dakkapel voorzien van nieuwe beplating aan de buitenkant en nieuw dakleer. Het dakkapel kan tevens geïsoleerd worden. Kijk hier voor enkele voorbeelden.

Zolder isoleren van binnenuit met afwerking

Bij een zolder isolatie kunt u kiezen voor Isobouw Deco.  Deze platen zijn aan de zichtzijde meteen afgewerkt. Ook kunt u er voor kiezen om uw dak te isoleren van binnenuit  en het af te werken met een mooie stuklaag. Kijk hier voor enkele voorbeelden.

Kasten
Kasten (3)

Diverse soorten kasten

Carport

Een carport zorgt ervoor dat uw auto onder een afdak staat. Dit kan op vele verschillende manieren en met verschillende materialen worden gerealiseerd. Bekijk enkele foto's van carports die ik heb mogen maken.

Velux
Velux (4)

Door een Velux in uw dak te leggen krijgt u via een relatief kleine ingreep veel daglicht binnen. Kijk hier voor enkele voorbeelden.