Van Ulft | Projecten en Nieuwbouw

Van Ulft Bouw en Timmerwerken heeft veel ervaring op het gebied van vrijwel alle voorkomende timmerwerkzaamheden, van kleine klusjes tot grote projecten. Wij werken in goed overleg met onze klanten, zodat we al uw timmerwerk naar wens kunnen verzorgen. Kwaliteit staat hierbij voorop, of het nu gaat om reparatie of renovatie of om compleet nieuw timmerwerk.

Nieuwbouw
Voor nieuwbouw van klein tot groot met de modernste technieken bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u van plan een uniek object te bouwen, of heeft u nog geen concreet idee? Het valt allemaal onder de mogelijkheden. Wij denken mee met u en komen altijd met passende oplossingen binnen de gestelde vraag, van ruwe schets tot piekfijn eindresultaat.

Vrijstaand huis, twee onder één kap, een nieuwe garage, schuur: het valt allemaal onder onze mogelijkheden. We werken altijd nauw samen met u om zo tot het resultaat te komen zoals u het voor ogen heeft. Door ons vakmanschap zijn de mogelijkheden oneindig, zodat er altijd een oplossing is wat u tevreden stelt.