Van Ulft | Advies, Ontwerp en begeleiding

U kunt Van Ulft Bouw en Timmerwerken B.V. inzetten in de uitvoering, maar ook benaderen voor advies. Wij hebben begrip voor ieders budget en zijn ervan overtuigd dat er altijd een passende oplossing is te bedenken. Vernieuw uw hele zolderverdieping, wij betimmeren de schotten, maken voor u een dakkapel, wandkasten en andere meubelen. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus informeer eens naar de uitgebreide mogelijkheden.

Zoals u leest kunt u bij Van Ulft Bouw en Timmerwerken B.V. niet alleen terecht voor uw timmerwerk. Indien gewenst, word er met u mee gedacht bij materiaal keuzes, ontwerpen en planningen. Zo onderscheiden wij ons als vakman: timmeren is niet links beginnen en rechts maar kijken hoe je uitkomt. Een goede timmerman denkt na voordat hij begint en overlegt met zijn klant. Vandaar dat wij onze klanten graag begeleiden van ontwerp, naar aankoop, naar oplevering. Dit komt het eindresultaat zeker ten goede.

Mede dankzij ons vakmanschap en onze no-nonsense instelling zijn wij niet alleen de juiste partner voor de particuliere klant maar zeker ook voor grote bouwprojecten. Wij verzorgen voor u alle opdrachten op bouwtechnisch gebied, timmerwerk en interieurwerk. Afwerking van plafonds, deurposten en deuren, trappenhuis, plintwerk en zo meer. Door onze ruime ervaring in diverse timmerwerken kunnen wij iedere opdracht aan.